Het werk van Esther en JanJaap steunt volledig op betrokkenheid, acties, giften en donaties.

Uw gift

Wilt u bijvoorbeeld bijdragen aan het opvangcentrum in Nairobi? Uw eenmalige of periodieke gift kunt u per bank overmaken op rekening NL46RABO0151066833 t.n.v. Stichting AltijdGenoeg, Amsterdam.

Persoonlijke acties

Mocht u het leuk vinden een eigen actie op touw te zetten voor Stichting AltijdGenoeg (bijvoorbeeld op school, of in de kerk), dan kunt u altijd contact met ons opnemen via info(at)altijdgenoeg.nl

Bedrijfssponsoring

Als bedrijf kunt u ons sponsoren; uw bedrijfslogo met link wordt vanaf 50 euro per maand op de website geplaatst.

Collector's item!

Sint- of Kerstcadeau's

We hebben in Nederland een enthousiaste en actieve achterban die op allerlei manieren geld inzamelen. Bijvoorbeeld ook door mooie producten te verkopen ten bate van St.AltijdGenoeg:

Quiltboek 

Naar aanleiding van de druk bezochte Quiltexpositie in Bunschoten-Spakenburg, is een prachtig boek gemaakt dat een overzicht geeft van de mooiste quilts. Alle quilts zijn handgemaakt van antieke klederdrachtstoffen. Dankzij hoogkwalitatieve fotografie en mooie beschrijvingen is het een waardig collector's item geworden voor de handwerkliefhebber. 

Tip: mooi kerstgeschenk voor uw zakelijke relaties!

'Kunst'-bloemen van klederdrachtstoffen

Kunstrozen

Tiny van Halteren ontwerpt, maakt en verkoopt rozen van kleurrijke klederdrachtstoffen voor St.AltijdGenoeg. En met groot succes! Ook iets voor u? De bloemen zijn te bestellen bij Tiny, tel.: 033-2982005
Prijzen: per stuk 3,95,
5 stuks 18,-
en 7 stuks 25,-

ANBI-status

Stichting AltijdGenoeg heeft ANBI-status. Uw giften zijn dus fiscaal aftrekbaar.

Meer informatie over de Stichting: