Weblog/nieuws

 • Geslaagd!

  15 okt 2013

  Onze eerste vrouwen die het rehabilitatie-traject in zijn gestapt, hebben hun lezen- en schrijvendiploma gehaald! We zijn ontzettend trots op Priscilla (links) en Salome (rechts) dat ze het voor elkaar hebben. Ook zijn we blij om te zien hoe gezond ze er allebei uitzien; toen we hen voor het eerst ontmoetten, waren ze mager en ondervoed, maar nu lijkt het al meer op Keniaans welvaren! Het (...)

 • Tijd voor een update!

  11 okt 2013

  Het is al even geleden dat we je hebben bijgepraat over ons hulpproject. Dus waar zullen we beginnen? Laten we beginnen in de stad, de plek waar de straatvrouwen en kinderen zwerven op straat. Waar ze bedelen, en verder van alles “moeten” om te overleven. AltijdGenoeg werkt al 4 jaar met deze vrouwen en hun kinderen. Sinds een jaar hebben we een zaal van een school tot onze beschikking waar de (...)

 • 26 september 2012

  26 sep 2012

  In september lijkt alles weer ‘normaal’: na 11 weken vakantie gaat Jesse weer naar school. De exodus uit Nairobi in juli - bijna al onze vrienden vertrokken naar hun ‘thuisbasis’ - is omgezet in een ware intocht. De koude grijze maanden zijn voorbij en zien we de zon weer doorkomen. Onze auto, die 3 maanden in de garage gewacht heeft op onderdelen uit Engeland, kon eindelijk gerepareerd (...)

 • prachtige quiltexpositie geopend

  10 jul 2012

  Met veel belangstelling van de pers is dinsdag 10 juli een prachtige Quiltexpositie geopend waarvan de opbrengst voor Stichting Altijd Genoeg bestemd wordt. (...)

 • maart 2012

  20 sep 2011

  Het is elke keer weer geweldig om te zien dat het werk in Nairobi gestaag doorgaat, ook in de periodes dat wij in Nederland zijn. In deze nieuwsbrief laten we Bernard eens aan het woord, die verslag doet van een bewogen periode. Maar eerst stellen we Savior aan u voor: (...)

 • 22 december 2011

  24 aug 2011

  Het einde van het jaar is een vanzelfsprekend moment om even terug te blikken op de afgelopen tijd. Voor ons is dat vooral terugkijken op het werk in Kenia, dat in 2011 steeds meer gestalte heeft gekregen. De samenkomsten met onze vrouwen, en die met de jongens, zijn inmiddels niet meer weg te denken. Er is steeds meer structuur gekomen, en dankzij de hulp en betrokkenheid van zoveel mensen om (...)